فهرست مطالب
- ۱ ۱۰ تا از بهترین سایت های اشتراک فایل
- ۲ چرا استفاده از سایت های اشتراک فایل؟
- ۳ فاکتور های مهم در انتخاب سایت های اشتراک فایل
- ۴ ۱۰ تا از بهترین سایت های اشتراک فایل
- ۵ ۱) گوگل درایو (Google Drive)
- ۶ ۲) وان درایو (OneDrive)
- ۷ ۳) دراپ باکس (Dropbox)
- ۸ ۴) پی کلود (pCloud)
- ۹ ۵) باکس (Box)
- ۱۰ ویژگی های باکس
- ۱۱ ۶) آمازون درایو (Amazon Drive)
- ۱۲ ۷) آی کلود (iCloud)
- ۱۳ ۸) آی درایو (iDrive)
- ۱۴ ۹) مدیا فایر (MediaFire)
- ۱۵ ۱۰) شوگر سینک (SugarSync)
۱۰ تا از بهترین سایت های اشتراک فایل
اگر برای فایل های ارزشمند خود نیاز به فضایی برای ذخیره سازی یا اشتراک گذاری دارید؛ این مطلب را مطالعه کنید.
چرا استفاده از سایت های اشتراک فایل؟
با تأثیر بی پایان کووید۱۹ بر زندگی ما، بسیاری از کسب و کار ها آنلاین هستند، کارمندان دورکاری میکنند؛ و تمام کلاس های درس آنلاین هستند. . پس هیچ چیز مهم تر از اشتراک گذاری فایل های خود از راه دور با اعضای تیم یا اساتیدتان نیست. به لطف توسعه تکنولوژی، فناوری های مبتنی بر ابر بسیار پیشرفت کردهاند. امروزه ذخیرهی فایل در Google Drive آسان تر از ذخیره ی آن در فلش USB است.
فاکتور های مهم در انتخاب سایت های اشتراک فایل
هنگام انتخاب بهترین سایت ها یا نرم افزار های اشتراک گذاری فایل، باید عواملی مانند: امنیت، قابلیت ها، ویژگی ها، رایگان یا پولی بودن سرویس های اشتراک گذاری فایل را در نظر گرفت. بنابراین ما در این لیست بهترین ها را معرفی میکنیم.
۱۰ تا از بهترین سایت های اشتراک فایل
پس اگر نیاز به سایت های اشتراک گذاری فایل دارید؛ لیست زیر را مطالعه کنید. ۱۰ سایت زیر با توجه به در دسترس از ایران جمع آوری شدهاند.
۱) گوگل درایو (Google Drive)
Google Drive یک گزینه ذخیره سازی ابری محبوب و شناخته شده در ایران است. اگر از سیستم عامل اندروید استفاده میکنید. نرم افزار این سرویس، به صورت پیش فرض بر روی دستگاه تان نصب شده است. این سرویس، فضای ذخیره سازی بالایی در اختیارتان میگذارد؛ و دارای امنیت بالایی است.
ویژگی های گوگل درایو
فضای رایگان با حجم بالا، در دسترس بودن از ایران، امنیت بالا، امکان پشتیبان گیری از طریق ایمیل، امکان تغییر زبان به فارسی و …
۲) وان درایو (OneDrive)
OneDrive | اگر از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنید؛ مطمئنا OneDrive را در منوی استارت دیدهاید. توسعه دهندهی سرویس وان درایو، مایکروسافت است. وان درایو هم از برترین و محبوب ترین سرویس های اشتراک گذاری فایل است. یکی از بهترین ویژگی های این سرویس، امکان همگام سازی فایل ها با دستگاه های مختلف است.
ویژگی های وان درایو
امنیت، امکان کسب درآمد، استفاده از سایر خدمات مایکروسافت، محدودیت فضا، در دسترس بودن از ایران و …
۳) دراپ باکس (Dropbox)
دراپ باکس خدمات ذخیره سازی و به اشتراک گذاری، ساده و قابل اعتمادی را ارائه میکند. این سرویس به کاربران خود، امکانات پیشرفته ای را ارائه میدهد اما باید در نظر گرفت که Dropbox نسبت به سرویس های مبتنی بر ابر مانند: گوگل درایو، وان درایو و ایکلود اپل؛ گران تر ولی یکپارچه تر است.
ویژگی های دراپ باکس
امکانات پیشرفته تر، ایجاد فضای کاری و تیمی، پولی بودن ویژگی ها، پ زبان فارسی، در دسترس بودن در ایران و …
۴) پی کلود (pCloud)
pCloud | یکی از بهترین ویژگی های پی کلود، رابط کاربری این سرویس است. رابط کاربری زیبا در عین سادگی و لذت بخش که به وضوح میتوانید همه ابزار ها برای اشتراک گذاری فایل هایتان را بررسی کنید. pCloud دارای خدمات اشتراک گذاری فایل، مدیریت فایل، پشتیبان گیری حرفه ای، نسخه سازی از فایل ها و امنیت بالا است.
ویژگی های پی کلود
رابط کاربری زیبا، بروز، امنیت، امکان حفظ فایل های پاک شده در سطل زباله تا ۳۰ روز، دسترسی از ایران و …
۵) باکس (Box)
سرویس باکس بیشتر برای افرادی طراحی شده است، که میخواهند فایل های مربوط به کارشان را با دیگر اعضای شرکت به اشتراک بگذارند. سرویس box از نظر کارایی و رابط کاربری مشابه با دراپ باکس است. همچنین باکس امکان انتقال یکپارچه فایل ها را از PC به Mac فراهم میکند. یکی از ویژگی های منفی باکس محدودیت حجم فایل است که نباید بیشتر از ۵ گیگابایت باشد.
ویژگی های باکس
مناسب کار، یکپارچه سازی فایل ها بین دستگاه های مختلف، امکان مکالمه با دیگر اعضا، شبیه به Dropbox، امکان استفاده از ایران و …
۶) آمازون درایو (Amazon Drive)
آمازون درایو | همانطور که از نام این سرویس مشخص است، این سرویس متعلق به شرکت آمازون است. Amazon Drive در کشور های دیگر کاربرد دارد و قابلیت دسترسی از ایران را ندارد. این سرویس به کاربران اجازه اشتراک گذاری و یا ذخیره انواع فایل ها (عکس، فیلم، اسناد و…) را میدهد. همچنین با Amazon Drive میتوان قابلیت پشتیبان گیری خودکار را برای فایل های آپلود شده فعال کنید.
ویژگی های آمازون درایو
غیر رایگان، حجم نامحدود آپلود فایل، پشتیبان گیری خودکار، غیر قابل دسترس از ایران و …
۷) آی کلود (iCloud)
سرویس iCloud هم به کاربران اجازه می دهد تا اسناد، عکس ها و موسیقی های مورد علاقه خود را از راه دور ذخیره کنند. همچنین داده هایی مثل پیام ها، مخاطبین و اطلاعات برنامه های مختلف از دستگاه های iOS و macOS به صورت بیسیم در آی کلود پشتیبان گیری میشوند. همچنین میتوان عکس ها و ویدیو های آیفون یا آیپد را به طور خودکار بین دستگاه ها همگام سازی کرد.
ویژگی های آی کلود
از انواع فایل ها میتوان پشتیبان گیری کرد و محدودیتی ندارد، امنیت بالا، تنها از محصولات اپل پشتیبانی میکند، فضا محدودیت دارد، در ایران قایل دسترس است و …
۸) آی درایو (iDrive)
آی درایو بیشتر مناسب کسب کار ها است. iDrive برای مشاغلی مناسب است که تقاضای پشتیبان گیری ایمن از مقادیر زیادی داده دارند. همچنین این سرویس رابط کاربری ساده و کاربردی دارد. آی درایو از اشتراک گذاری فایل ها از طریق ایمیل و شبکه های اجتماعی (فیس بوک، توییتر و …) هم پشتیبانی میکند.
ویژگی های آی درایو
دسترسی به ۳۰ نسخه پشتیبانی، مناسب کسب و کار ها، تشخیص چهره از روی عکس، محدودیت اندازه فایل های کوچک، در دسترس از ایران و …
۹) مدیا فایر (MediaFire)
مدیا فایر یکی از نام آشنا ترین سرویس های اشتراک فایل برای ما ایرانی ها است. به خصوص در دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ بسیاری از فعالان حوزه اینترنت ایران، فایل های خود را در MediaFire آپلود میکردند. یکی از برجسته ترین ویژگی های مدیا فایر امنیت آن است.
ویژگی های مدیا فایر
امکان رمز گذاری برای فایل ها، امنیت، امکان دسترسی از ایران، پهنای باند نامحدود، دارای تبلیغات در نسخه رایگان و …
۱۰) شوگر سینک (SugarSync)
SugarSync | و اما آخرین سرویس اشتراک فایل توصیه شده: SugarSync. این سرویس اشتراک فایل تنها برای فایل های بصری نظیر عکس کاربرد دارد. همچنین با نصب نرم افزار SugerSync بر روی کامپیوتر خود میتوانید از فایل های خود پشتیبان گیری کنید. و از هر جای دنیا به فایل هایتان دسترسی داشته باشید.
ویژگی های SugarSync
هر پوشه ای را میتوانید همگام سازی کنید، برخی از ویژگی ها پولی هستند، امکان دسترسی از ایران نیست و …
برای دسترسی راحت تر به فایل های سایت اشتراک دات نت ، صفحه ی ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
درصورت بروز هرگونه مشکل در دانلود یا اجرا با ما در ارتباط باشید.
اگر این فایل مورد پسند شما بود بالای مشخصات، به این فایل امتیاز دهید.
همچنین نظرات خود را زیر همین مطلب برای ما ارسال کنید.
Thanks for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your further write ups thanks once again.